TRYGHEDSAFTALEHos Jes P. Jessen i Aabenraa har du som kunde mulighed for at tegne en tryghedsaftale, som er vores serviceaftale, der sikrer dig at du ikke møder uforudsete udgifter. Du betaler kun en fast, overkommelig månedlig ydelse.

TRYGHEDSAFTALE TIL DIN FORDELMed en tryghedsaftale hos Jes. P. Jessen får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes foreskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.AUTORISERET SERVICEPå vores autoriserede værksted sørger vores veluddannede personale for, at du får en kvalitetsbevidst og kompetent service, således din bil altid er i orden, både funktions- og sikkerhedsmæssigt! En tryghedsaftale hos Jes P. Jessen kan tegnes på nye biler op til de er 2 år gamle og er gældende for mærkerne: Ford, Kia, Mazda, og Nissan.EN TRYGHEDSAFTALE HOS JES P. JESSEN OMFATTER- Alle service eftersyn jvfr. bilens servicehæfte inkl. alle reservedele og væsker

- Autoriserede mekanikere som laver bilen efter fabrikkens forskrifter

- Reparation og udskiftning af mekaniske dele og sliddele

- Udvidet tryghed, også efter garantiudløb

- Gratis vejhjælp i hele Europa i aftaleperioden*

- Gratis udskiftning af pærer imellem serviceeftersynene

- Gratis opfyldning af motorvæsker imellem serviceeftersynene

- Rabat på dæk

- Lånebil og dækhotel kan tilkøbes


Tryghedsaftalen omfatter ikke: Skader, dæk, lak, karosseri, interiør, eftermonteret udstyr, samt audio* Gælder kun Ford, Mazda og Nissan.Interesseret i en tryghedsaftale til din bil?Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en tryghedsaftale til netop din bil. Vores veluddannede personale er klar til at rådgive dig.